Hoeveel Cavom

Hoeveel Cavom heeft mijn hond nodig?

Een antwoord op deze vraag is moeilijk te geven. De benodigde hoeveelheid hangt onder andere af van de leeftijd, ras en de activiteit van uw hond. Te vaak wordt vergeten dat lichaamsbeweging onmisbaar is voor de algehele ontwikkeling en gezondheid van uw hond. Het beste is om uw hond op zicht te voeren en zo nodig de hoeveelheid aan te passen. (voor richtlijnen zie de voedingstabel op de verpakking) Verdeel dit over meerdere maaltijden per dag.

 

Over het algemeen geldt

Een gebruikshond heeft meer voer nodig dan een huishond, Jonge opgroeiende en drachtige honden hebben meer voer nodig dan normaal. Een hond van een klein ras krijgt in verhouding meer voer per kilogram lichaamsgewicht dan een hond van een groot ras.

Omdat wij in Cavom alleen puur vlees verwerken en geen synthetische kleur, reuk en smaakstoffen, lusten alle honden het graag. Overvoer uw hond niet maar geef hem zoveel dat hij nog eetlust overhoudt.

 

Let op!

  • - Zorg steeds voor vers drinkwater. Niet te koud!
  • - Indien u overgaat op Cavom, doe dit dan geleidelijk over een periode van ca. 4 dagen
  • - Cavom is een volledige voeding uw hond, u hoeft hier niks bij te voeren

 

 

 

Zoran is mijn wolfsgrauwe Duitse herder van 36 kilo en verbrandt nogal veel calorie├źn. Het is een actieve hond en ik train ook veel met hem. Cavom Compleet is voor hem het perfecte product. Zijn vacht wordt er erg mooi van en hij doet het er goed op. Erg tevreden dus!

Lotte & Zoran